Despre noi

UNIVERSAL MOBILA

Complexul cu produse de mobilier preferate de casa ta!

 

Complexul UNIVERSAL MOBILA s-a deschis în Piteşti in martie 2014, în fosta locaţie a magazinului de mobila Casa Rusu. Situată în zona Nord, pe culoarul dinte blocurile turn L2 – L3, pe partea dreaptă, la jumătatea distanţei dintre staţia Nord şi cea de la Argintex.

Clădirea centrului comercial are două niveluri: parter şi etaj. Parterul si jumatate din etaj este ocupat de UNIVERSAL MOBILA, iar cealalta jumatate din etaj este ocupata de magazinul China Mega Shop.

Pentru magazinele de mobilă, clienţii pot folosi două căi de acces: fie coboară la parter prin magazinul chinezesc, fie accesul se face lateral – dreapta, spre parter, din faţa clădirii, prin cele doua usi de acces. Cei care ajung cu autoturismul, pot folosi parcarea din curtea interioara ,ce măsoară peste 5000 de metri pătraţi, aceasta aflandu-se chiar în faţa complexului.

Dacă faci primul pas catre noi, avem cu ce să te surprindem.

De la intrare, ai parte de căldura unui cămin imens, liniştit, care îţi plimbă curiozitatea la zecile de produse expuse. Un showroom mai mult decat generos,  modern amenajat, ţi se deschide în faţa ochilor pe cateva mii de metri pătraţi şi găzduieşte o gamă foarte diversificată de mobilier din lemn, MDF şi PAL  melaminat, conformă cu cerinţele fiecăruia, care cuprinde: livinguri, sufragerii, bucătării, biblioteci, dormitoare, camere de copii, comode TV, mese si scaune.

O încantare sunt şi produsele de tapiterie care cuprind coltare, canapele, fotolii, paturi tapitate, tabureti din stofă, piele sau înlocuitori, de producţie internă sau de import, într-o paletă largă de culori şi forme disponibile şi la comandă.

Companiile producătoare de mobilier au disponibilitatea să-ţi prezinte portofoliul personal, avand la bază un concept discutat cu specialiştii lor în materie de design.

Spre mulţumirea ta, primesc şi schiţe pe care le personalizează, pentru a-ţi realiza mobila mult visată.

De ce sa ne alegeti?

Câştigul tău se măsoară în nenumărate beneficii

Va asteptam cu drag sa ne vizitati!

Magazine din galeria noastra

Galeria produselor de un înalt grad de calitate şi estetică prezentată de numerosii producători îţi mobilează, fără îndoială, spaţiul după gustul tău şi dacă ne vizitezi, vei descoperi noi valenţe ale mobilierului pentru casa ta